Na kontaktoni

Kërkoni të shisni apo të bleni pronë, të jepni apo merrni me qera, jeni agjent apo ndërmjetës pasurie të paluajtshme, na kontaktoni në numrat e telefonit 069 800 6001 / 069 800 6002, ose plotësoni formularin e mëposhtëm, dhe stafi i agjensisë do t’iu kontaktojë menjëherë.

The field with (*) is required.